Tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10 § ja 24 §

  1. Rekisterinpitäjä
    • TareIT
    • Y-tunnus: 1317332-2
    • Pyhäntie 3, 23140, Mynämäki
  2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
    • TareIT
    • Pyhäntie 3, 23140, Mynämäki
    • info@tareit.fi
  3. Rekisterin nimi
    • TareIT henkilötietorekisteri
  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on asiakassuhteiden hoito sekä TareIT toiminnan kehittäminen.
    • Henkilötietoja voidaan käyttää TareIT markkinointitarkoituksiin, viestintään sekä toiminnan kehittämiseen henkilötietolain mukaisesti.
  5. Rekisterin tietosisältö
    • Etu- ja sukunimi
    • Osoite
    • Puhelinnumero
    • Titteli
    • Rooli asiakasyrityksessä
    • Sähköpostiosoite
    • Asiakassuhteeseen liittyvät tiedot kuten laskutustiedot, palvelutiedot, alkamispäivämäärä ja tapaamiset.
  6. Säännönmukaiset tietolähteet
    • Tiedot kerätään suoraan rekisteröitävältä henkilöltä.
  7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
    • Tietoja ei luovuteta.
  8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
    • Tietoja ei säilytetä EU tai ETA ulkopuolella.
  9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    • Tietoliikenteeseen käytetään suojattuja (https, SSH tai SSL) yhteyksiä.
    • Tietovarastoon pääsy edellyttää henkilökohtaisia käyttöoikeuksia.
    • Tietovarasto on suojattu palomuurilla.
    • Tilat, joissa tiedot säilytetään, on varustettu kameravalvonnalla ja kulunvalvontalaittein.
  10. Tarkastusoikeus
    • Rekisterissä olevat voi pyytää omat tietonsa tarkastettaviksi.
    • Pyyntö tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen info@tareit.fi.
  11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
    • TareIT rekisterissä oleva voi vaatia rekisterissä olevien tietojen korjausta.
    • Pyyntö tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen info@tareit.fi.
  12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
    • Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin.
    • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä (tulla unohdetuksi).
    • Pyyntö tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen info@tareit.fi