Microsoft Office 365 hyödyntäminen

TareIT voi auttaa sinua hyödyntämään Microsoft Office 365 ominaisuuksia aiempaa paremmin. Toimistosovelluksien Word, Excel, Power Point... lisäksi Office 365 mahdollistaa yrityksen sisäisen (intranet) ja halutuille asiakkaille (extranet) suunnatun ulkoisen viestinnän, turvallisesti ja edullisesti.

Tässä esimerkki Microsoft Office 365 ajan varaaminen sovelluksesta, joka sisältyy Microsoft Office 365 yritysversioon. Ajan varaaminen sovellus voidaan liittää helposti TareIT toteuttamille kotisivuille. Ajan varaaminen sovelluksella voit yksinkertaistaa ja helpottaa ajan varaamista, esimerkiksi jonkin laskutettavan työtehtävän suorittamiseksi.

Tässä ajan varaaminen sovelluksessa on paljon erillaisia ominaisuuksia, kuten se, että varaukset siirtyvät suoraan halutulle Outlook kalenterille ja sieltä näkymään puhelimeen, tablettiin ja pöytäkoneeseen.

Aikaa joka on jo varattu Outlook kalenterista ei voi valita enää uudelleen ajan vaaraaminen sovelluksessa. Ajan varaaminen sovellukseen voidaan määrittää myös aukioloajat esimerkiksi ajan varaaminen mahdollinen vain arkisin klo 8.00 - 17:00.

Office 365 ajan varaaminen hyödyt:

  • Hierojalle, parturi-kampaajalle, asiantuntijalle tai lakimiehelle yms.
  • Voidaan helposti tarkastaa esimerkiksi milloin kaivinkone on käytettävissä.
  • Varauksia Office 365 ajan varaaminen sovelluksella voivat tehdä asiakkaat, työntekijä itse, myynti, päällikkö tai yrittäjä.
  • Yrittäjän itsensä johtaminen helpottuu, kun ajankäyttö selkiintyy Office 365 kalenterin ja ajan varaaminen sovelluksen avulla.
  • Ajan varaaminen sovellukseen voidaan lisätä monia eri työntekijöitä monilla erillaisilla tehtävä yhdistelmillä.
  • Eri tehtäville on määriteltävissä eri pituisia varausaikoja ja hintoja. Esimerkiksi tehtävä aurinkopanelien asennus 8h hintaan 400€ tai pistorasian asennus 2h hintaan 100€. Aurinkopaneelien asennukseen voidaan valita tietyt työntekijät, jotka osaavat tuon työn ja taas pistorasioiden asennuksiin toiset, jotka näkyvät varausta tehtäessä.
  • Jos asiakas tai myynti haluaa varata työntekijän aurinkopaneelien asennukseen, joka kestää arviolta 8 tuntia, voidaan ajanvaraus sovelluksesta nähdä helposti, kenellä työntekijällä on 8 tunnin vapaa ajanjakso, jolloin pystyy tuon työtehtävän suorittamaan.


Olen kiinnostunut kuulemaan lisää

VARAA AIKA TAPAAMISELLE